Pages

Monday 16 January 2012

Piata Universitatii, 15 ianuarie 2012

















































45 comments:

Liliana said...

bravo!

Liliana said...

bravo!

Cosmin said...

felicitari!

Anonymous said...

remarcabil:)

emyli3 said...

Expresive fotografiile. Victimele, sunt : reporterii si jandarmii ( ei nu-si fac decat treaba ). Ah, si sa nu uitam de victimele Tv'ului, Mass Mediei si Membri de partid, de buna voie sau siliti, prezenti in piata. Revolutia NEMULTUMITILOR !!!

Anonymous said...

Valoroase şi curajoase poze!

Delice said...

baga-ti pozele pe Demotix, sunt foarte seriosi oamenii si poti sa le si vinzi. sunt parte din Corbis. fata de ce s-a postat azi ca stiri si sursa de poze oficiale de la ei, pozele tale sunt mult mai expresive si faine.

Echipa Promoafaceri said...

Rusine jandarmilor care au atacat persoane nevinovate! Au suferit foarte multi oameni din actiunile lor. Pentru fiecare om nevinovat ce a fost atacat merita sa fie "platiti" la fel.

Kryssy said...

"Rusine jandarmilor care au atacat persoane nevinovate" ??? Tu esti pe bune? Sau nu ai gandit-o cand ai spus-o? La ce a fost acolo si cum zburau caramizile/pietrele din toate directiile tu crezi ca un SIMPLU OM poate sa mai faca diferenta intre huligan si protestatar pasnic?

Apropo, fotografiile sunt impresionante. Iar faptul ca cineva a fost acolo doar sa captureze partea artistica a incidentelor, le face si mai valoroase. :)

Minoo said...

well done!

Zorlentan Denis said...

totusi am iesit degeaba in 89' a ajuns tot un comunist dupa toate sacrificiile iar acum am ajuns sa iesim din nou in strada ........ pentru ce ???? facem o traditie din a impsca un presedinte o data la 20 de ani ?

Fotograf de placere said...

excelent! bravo!

Anonymous said...

Ieri seara mi-as fi dorit ca in echipa Jandarmeriei sa fi fost un norvegian d'ala de trage'n tot... macar stiam o treaba.
PS felicitari pentru cadre si pentru adrenalina consumata

Alexandru Feher said...

Fotoreportaj document! Felicitari pentru realizare si curaj!

Andreea Nicoleta said...

Superbe pozele. Bravo :)

Marcian Enache-Poti said...

Kudos! Asa fotojurnalism imi doresc sa vad in presa.

expiratu said...

Excelent, bravo, George, evenimentele din decembrie 89 şi mineriadele au pierdut memoria istorică a obiectivului tău... erai prea mic... să sperăm că perioada care urmează îţi va îngroşa portofoliul...

FoxLiviuTerinte said...

Salve si felicitari pentru fotografiile realizate si sper ca ati scapat nevatamati din acel scandal/protest :( Off, ce viata de fotograf/jurnalist mai duc unele persoane!

Din tot calupul de fotografii, cele mai reusite, dupa parerea mea sunt : 1 , 5 , 7 , 10 si 12 :D

Bravo :)

DOAR NOI said...

Frumoase fotografii... ma doare sa vad cum orasul este vandalizat... pentru ce? cand vom invata sa cerem frumos ce ni se cuvine? :)

Dungha said...

Remarcabila seria, iti trebuie mult curaj, ai facut o treaba excelenta dar cu riscuri maxime, am observat sa ai surprins si reporterul de le RTV care a furat un pietroi in cap. Felicitari pentru aceasta serie impresionanta!

mihai said...

TRIST....

1acolo said...

interesanta galeria de poze :)

popeythesailorman said...

cei care s au sculat in picioare dupa ce stateau jos sunt actorii lui basescu pusi fata cu reactiunea angajati de basescu

bobo said...

cer celor de la antena 3 sa nu dezimformeze .... si sa vada ca acei oameni care stau langa gard nu asteapta un semnal sa se duca la atac si sunt pline de sange si pazite de jandarmi dupa incidente.

Cipri said...

Salut. Sunt absolut excelente fotografiile. Din ce vad in fotografii nu cred ca au fost foarte multi violenti (decat o fotografie arata piata unirii cu multimea poate reala de huligani), dar nu era destul de clar ca erau mai multi jandarmi, suficienti de multi, care ii puteau sa ii inabuse? Si in plus, tot din fotografi, mi se pare ca jandarmii ar fi mai dezorganizati decat huliganii. Sunt cateva poze unde se vede cate un singur jandarm aiurea pe langa huligani; nu trebuiau sa actioneze organizat jandarmii? se duce asa cate unu aiurea pe langa huligani? As aprecia un raspuns de la realizatorul fotografiilor; sunt extraordinare; Bravo!

vasiauvi said...

Vezi ca imaginile http://2.bp.blogspot.com/-HKh4lGyEDe4/TxPxW-nALBI/AAAAAAAAAg4/A7IrV8fxuiM/s640/GEC_0792.jpg si urmatoarea din post au fost luate de Antena 3 si dat pe post la ora 21:05. Cei din studio au spus ca huliganii din poza de fapt vorbesc la telefon si se organizeaza sa mearga la protesc. Ca dupa ce au fost facute pozele cei din poza s-au ridicat si au mers sa devasteze...

O fi Base cum o fi dar, pana mea, Antena 3 dezinformeaza la greu!

Daca tu ai facut poza la "huligani cand s organizau" inseamna ca te bag si pe tine in aceeasi oala...

vasiauvi said...

Scuze de greseli dar m-am grabit sa scriu! Ma uit la Antena 3 (postul asta plin de retarzi) si astept sa fac un print sceen daca, in caz ca, mai dau imaginile tale.

μανωλης said...

solidaritate din grecia la poporul din romania

Carole said...

Ces photos sont excellentes et parlantes. Bonne continuations.

marius said...

bravo. geniale imagini. toata stima

Anonymous said...

foarte frumos surprinse evenimentele. felicitari.

sorinclujeanu said...

bravo ...fotoreporter profesionist

kitty said...

cele mai reusite imagini....mai sus decat televiziunile....sincere felicitari

Anonymous said...

As you can see, the idea to have a normal discussion for the real problems of the common people is destroid by some individuums, which do not care and only want to generate chaos. This has nothing to do with a zivilized disput. It is a pitty that the Image of Romania is shown in the same level with the anarchists of Greece or Great Britan. I am sorry

Anonymous said...

Bravo!

Butterfly said...

Geniale pozele, au surprins foarte bine realitatea, e foarte interesanta fotografia aia cu tipul din Shaormerie in fundal in timp ce afara jandarmii erau cu scuturile afara...eu nu inteleg ce dracu cautau prin zona oamenii care nu aveau nici o treaba cu evenimentul, se stia ca sunt proteste si tu te duci la cafenea in centru si apoi te miri ca ti se intampla ceva? Ce-ar fi fost sa mergem toti la shopping sau la o cafea cand altii demonstrau si isi strigau nemultumirile care de fapterau ale tuturor? Felicitari!!!

Unknown said...

Va multumesc pentru cuvintele frumoase. Ma bucur ca fotografiile mele au reusit sa va spuna ce s-a intamplat in acea seara.

Tanase Alina said...

Felicitari pentru curaj si talent. Sunt genul de poze care cu siguranta vor rezista trecerii timpului. Reusesti prin pozele tale sa le demonstrezi celor din presa ca se poate informa si prin arta. Bravo

Echipa Promoafaceri said...

@ Kryssy - daca o persoana este lovita fara a fi nevinovata, indiferent de situatie, are dreptul sa fie aparata. Daca cineva din familie, prieteni, cunoscuti sau nu, ar suferi, personal, din solidaritate pentru cel de jos, pentru acel om, ca multi altii, jandarmii merita pedepsiti, cu ce-ti pica la mana. In acele momente vezi lucrurile altfel, nu gandesti comod din scaun. Oamenii sufera, daca sunt asupriti, trebuie sa fim de partea lor; jandarmii sunt de partea puterii - cine pe cine apara? sa nu mai vina in Piata Universitatii, nu este un conflict civil, toti lupta/striga pentru un scop comun. Oamenii gandesc pozitiv ca vor schimba ceva - uniformele/strigatele/comportamentul jandarmilor instiga la violenta. Tinerii nu au fost lasati sa mai intre in Piata Universitatii, caile de acces au fost blocate - inclusiv stradutele, si doar incercau sa PROTESTEZE LIBER SI PASNIC. Meritam asa ceva?...inca o data am primit o palma de la PUTERE... incerca sa gandesti/actionezi alaturi de toti care incearca sa faca ceva. Pentru a schimba ceva, manifestarea nu se poate tine pe trotuar, ci pe strada, tensiuni vor exista, fara ele, intense sau mai putin intense, protestul SE FACE PE STRADA, NU PE TROTUAR. Aici intervin tensiuni, nu poti manifesta, 3000 -5000 - 10000 - 1000000 de oameni de pe trotuar. Respect pentru cei ce isi cer drepturile din toate judetele. Starea de spirit este una generala, le este frica de populatie, ca isi pierd locurile calde, si jandarmii daca militeaza, ca toti ceilalti, sa aiba curaj sa fie alaturi de protestatari. Reactiile sunt diverse, masa nu se poate controla in acele momente, fiecare face ce gandeste.. nu poti fi responsabil pentru toti...dar dincolo de asta sa vedem partea plina a paharului....TOTI SUNT SIMPLI CETANENI CARE LE PASA!!! Cu respect, Ionut MARINA

Echipa Promoafaceri said...

"crezi ca un SIMPLU OM poate sa mai faca diferenta intre huligan si protestatar pasnic?"... Huligani au fost si in '89, deruleaza casetele cu atentie, vezi reactiile, la inceput toti au fost pasnici... daca ai fi in cauza, lovita grav de acei jandarmi, oare tu/parintii/frati-surori,prieteni ar trece cu vedere pentru ca a FOST UN INCIDENT NEVINOVAT?!... Asta-i parerea mea, poate sunt obisnuit sa-i apar pe cei slabim dar ma gandesc si la cei ce au murit in astfel de manifestatii/proteste cat si la cei ce au ramas in urma lor, pentru ei, pentru binele tuturor romanilor, cei se opun cu orice mijloace merita "sa plateasca"!

Marian said...

Ai fost curajos! Bravo!

Diana said...

Felicitari, foarte frumoasa munca ta!

PETRU GASPAR said...

TULBURĂTOARE ȘI, ÎN ACELAȘI TIMP, IMPRESIONANTE! DEMNE DE UN PULIZER!

Adriana said...

bravo, domnu! :)

Mazeta said...

Primul si principalul provocator este Basescu. Ce nu inteleg unii este ca o tara nu poate fi condusa democratic atunci cand mai ai doar 7% incredere. Eleminati cauza si vor disparea si efectele. P.S. intr-adevar, ant3 si Realitatea TV dezinformeaza, sa speram ca din prostie.